Συντονιστική επιτροπή αδιόριστων εκπαιδευτικών ΔΕ01 - ΤΕ01

Η Συντονιστική επιτροπή των ΔΕ01 και ΤΕ01 παρακαλεί όλους τους αρμόδιους να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα παρακάτω:
Μετά από έναν λεπτομερειακό έλεγχο σε ότι αφορά στις αναθέσεις των εργαστηριακών ωρών παρατηρήθηκε το φαινόμενο να μην γνωστοποιούνται κενά στους κλάδους ΤΕ01 και ΔΕ01 σύμφωνα με τις επιταγές του Υπουργείο Παιδείας.
Στις Επαγγελματικές Σχολές όπως και σε όλη την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση, όλοι οι κλάδοι των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων έχουν και θέση και ρόλο. Για τον λόγο αυτό όλοι οι καθηγητές ΤΕ01 καθώς και του κλάδου ΔΕ01 έχουν κριθεί απαραίτητοι για τη διεξαγωγή των εργαστηριακών μαθημάτων με τον νόμο 1566/85 (άρθ. 14). «Οι Αρχιτεχνίτες και Τεχνίτες του κλάδου ΔΕ01 παρευρίσκονται, κατά προτεραιότητα, στα εργαστήρια της ειδικότητάς τους. Μπορούν να παρευρίσκονται και σε άλλα εργαστήρια του ΣΕΚ, με προτεραιότητα στα εργαστήρια του τομέα τους, για συμπλήρωση ωραρίου. Ασκούν τα καθήκοντα που αναφέρονται στο άρθρο 7 της υπ’ αριθμ. Γ2/6098/13-11-2001 Υπουργικής Απόφασης του ΥΠΕΠΘ (ΦΕΚ 1588 Β΄).
Σύμφωνα λοιπόν, με τα προαναφερθέντα και υπό το πρίσμα της προάσπισης των καθόλα νόμιμων συμφερόντων μας, παρακαλούμε και εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους αρμόδιους προκειμένου να διασφαλίσουμε τόσο την εύρυθμη λειτουργία των εργαστηριακών ωρών όσο και το εργασιακό μας μέλλον!
ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ - ΔΕ01
ΟΡΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΤΕ01
ΚΟΣΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΔΕ01
ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ - ΤΕ01