ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ (ΟΠΣΥΔ)

ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ Κολοκοτρώνη 6, Πειραιάς Πειραιάς, 27/5/2017
Τηλ. : 2104124810 Πρωτ: 119
Φαξ : 2103000423
e-mail : elmepeir@yahoo.gr
www.elmepeiraia.gr
ΠΡΟΤΑΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
✓ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ (ΟΠΣΥΔ)
✓ ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Η κυβέρνηση καταδικάζει εκατοντάδες συναδέλφους στην ανεργία!
Αναλγησία και ντροπή!
Δεν υπάρχουν άλλες λέξεις για να χαρακτηρίσει κανείς την στάση της κυβέρνησης και την άρνησή της να ανοίξει το ηλεκτρονικό σύστημα για όσους δεν πρόλαβαν να κάνουν αίτηση!
Πρόκειται κυριολεκτικά για αίσχος!
Για τους αναπληρωτές μονότονα λένε: "το σύστημα έκλεισε". Όσοι προλάβατε... Οι άλλοι... άνεργοι...
Όταν όμως πρόκειται να ψηφίσουν Μνημόνια, να λεηλατήσουν μισθούς και συντάξεις, να απογειώσουν τη φοροληστεία κλπ, τότε βρίσκουν τον τρόπο να τα ψηφίζουν όλα σε ένα βράδυ, με ένα νόμο και ένα άρθρο! Λύσεις τότε... βρίσκουν!

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Η ΕΛΜΕ Πειραιά δέχτηκε δεκάδες τηλέφωνα από αγανακτισμένους συναδέλφους, μετά τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσής της για το θέμα (118/24-05-2017).
Λεχώνες, συνάδελφοι που πήραν πτυχίο το εαρινό εξάμηνο, συνάδελφοι που προσλήφθηκαν μέσα στο Μάρτιο ή τον Απρίλιο και δεν ενημερώθηκαν, όλοι με ένα σωρό προβλήματα στα σπίτια τους, βλέπουν να μένουν του χρόνου άνεργοι!
Οφείλουμε να δράσουμε συλλογικά και οργανωμένα! Να κάνουμε ό, τι μπορούμε να σταματήσουμε αυτό το αίσχος, που τσακίζει τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων, εκατοντάδων συναδέλφων μας!
Απευθύνουμε πρόταση-κάλεσμα για κινητοποίηση σε όλες τις ΕΛΜΕ και του ΣΕΠΕ του Λεκανοπεδίου την Πέμπτη 1/6/2017 στις 14:00 στην Περιφέρεια Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής (Τσόχα 15-17, Αθήνα). Ταυτόχρονα, καλούμε όλες τις ΕΛΜΕ και τους ΣΕΠΕ, σε όλη την Ελλάδα, να οργανώσουν κινητοποιήσεις στις Περιφέρειες και στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης! Τους συναδέλφους αναπληρωτές να έρθουν σε επαφή με τα κατά τόπους σωματεία τους, για την οργάνωση κινητοποιήσεων.
Αναμένουμε την απάντησή σας.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ