ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Την επόμενη εβδομάδα, θα αναχωρήσει από τον Αστακό το πλοίο της Ειρήνης φορτωμένο με φαρμακευτικό υλικό για τον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης. Η χρηματοδότηση του εγχειρήματος γίνεται από φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολλούς άλλους φορείς.
Θεωρούμε ότι όλοι μας έχουμε χρέος να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε. Για το σκοπό αυτό έχει ανοίξει τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο θα καταθέσουμε από το ταμείο της Ε.Λ.Μ.Ε. συμβολικό ποσό.
Προτείνουμε στους συλλόγους κάθε σχολείου εφόσον το επιθυμούν να συγκεντρώσουν χρηματικές προσφορές συναδέλφων και το ποσό που θα συγκεντρωθεί να κατατεθεί στο λογαριασμό 412/756890-85 της Εθνικής Τράπεζας.
Η κατάθεση των χρημάτων μπορεί να γίνει είτε από έναν συνάδελφο που θα ορισθεί από κάθε σχολείο είτε μέσω του Ταμία της Ε.Λ.Μ.Ε.
Επίσης το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση του δοκιμαζόμενου παλαιστινιακού λαού στη Γάζα από την καταστροφική επιδρομή του Ισραηλινού στρατού.
Σκοπός είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την παροχή βοήθειας στα θύματα των βομβαρδισμών στη Γάζα με φαρμακευτικό ή άλλο υλικό ή και για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων σχολείων. Για το σκοπό αυτό άνοιξε ο λογαριασμός 114 2786008516 στην ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ.