παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 28-9-2015 2μμ στο Υπουργείο ΕργασίαςΠΑΜΕ: Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 28-9-2015 2μμ στο Υπουργείο Εργασίας

Κάτω τα χέρια από την κοινωνική ασφάλιση! Δεν περιμένουμε καμία «επιτροπή σοφών». Τέρμα στην κοροϊδία!

Οι αντιασφαλιστικές αποφάσεις είναι δρομολογημένες με βάση τη συμφωνία του 3ου μνημονίου. Επιφέρουν το τελειωτικό χτύπημα στην κοινωνική ασφάλιση, φέρνουν νέες επώδυνες ανατροπές στις συντάξεις, στην υγεία και την πρόνοια, συνεχίζουν και ολοκληρώνουν το έγκλημα σε βάρος των ασφαλιστικών δικαιωμάτων ασφαλισμένων και συνταξιούχων.
Είναι στο χέρι μας να ανατρέψουμε τους σχεδιασμούς!
Η κοινωνική ασφάλιση είναι δικαίωμα, δεν είναι ατομική υπόθεση του καθένα! Δε θα δεχτούμε τη λογική των ψίχουλων και τις συντάξεις πείνας, δε θα δεχτούμε να γίνει η ασφάλιση δικαίωμα των λίγων, δε θα γίνουμε πελάτες των ασφαλιστικών εταιρειών και των επιχειρηματιών στο χώρο της υγείας. Αγωνιζόμαστε για την αναπλήρωση των ως σήμερα, απωλειών μας.
To ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους, τη νεολαία σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 2μμ στο Υπουργείο Εργασίας, την ώρα της συνεδρίασης της «επιτροπής σοφών».