ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Η ΔΑΚΕ Α’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας ευχαριστεί θερμά τον συνάδελφο Σπύρο Παπαθανασίου για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της θητείας του στη θέση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας.
Οι εκπαιδευτικοί είχαν τη στήριξή του όσες φορές χρειάστηκε, ακόμη και σε δύσκολα θέματα, και οι θετικές γνώμες για το έργο του αποτυπώθηκαν και κατά τη διαδικασία επιλογής νέου Διευθυντή ΔΕ.
Κρίνοντας τη θητεία του ως απόλυτα επιτυχημένη, ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στο λειτούργημα που υπηρετούμε όλοι.
Στη θέση του Διευθυντή, βρίσκεται από σήμερα ο συνάδελφος Χρήστος Καζαντζής.
Είναι σίγουρο ότι τόσο η επιστημονική του κατάρτιση όσο και η εμπειρία σε θέσεις διοίκησης ή άλλες θέσεις ευθύνης που συνδέονται και με την συνδικαλιστική δράση, που ανέπτυξε παλαιότερα, αποτελούν εφόδια για μια επιτυχημένη και παραγωγική θητεία στο τιμόνι της Διεύθυνσής μας.
Ως συνδικαλιστική παράταξη, προσβλέπουμε σε συνεχή συνεργασία για την επίλυση των ζητημάτων που προκύπτουν στο χώρο μας. Θα είμαστε σοβαροί κριτές και θα παρεμβαίνουμε όπου και όποτε χρειαστεί, αλλά από την άλλη, θα στηρίξουμε και θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις όπου και όποτε χρειαστεί, ειδικά σήμερα που οι εποχές είναι για όλους τους εργαζόμενους δύσκολες και απαιτείται καλή θέληση και διάθεση από όλους.
Ευχόμαστε καλή θητεία και καλή δύναμη!