ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συναδέλφισες και συνάδελφοι,
 
οι λόγοι για τους οποίους ψηφίσαμε απεργία και ανεστάλη (όπως ανεστάλη) κάτω από την απειλή της επιστράτευσης, ισχύουν στο ακέραιο: μή επαναπρόσληψη των συναδέλφων αναπληρωτών, υποχρεωτικές μετακινήσεις και αναγκαστικές αιτήσεις μετάθεσης, «αξιολόγηση», ενεργοποίηση του νέου πειθαρχικού, το «νέο σχολείο», αλλαγές στην τεχνολογική εκπαίδευση και συνεχιζόμενη υποχρηματοδότηση της εκπαίδευσης.
Μπροστά μας έχουμε το συνέδριο της ΟΛΜΕ, το οποίο αποτελεί την ανώτερη διαδικασία του κλάδου.
Θεωρούμε ότι σε συνθήκες τόσο σκληρής επίθεσης δεν έχει κανένας το δικαίωμα της «αναχώρησης» πρέπει να συσπειρωθούμε να ισχυροποιήσουμε το συνδικαλιστικό μας κίνημα και να αντεπιτεθούμε  χτίζοντας συμμαχίες με τους μαθητές μας, τους γονείς με όλη την κοινωνία.
Είναι ευθύνη όλων μας να εξασφαλίσουμε τη συνέχεια της πρόσφατης αγωνιστικής ανάτασης του κλάδου, καθώς και πραγματικές συνθήκες υπεράσπισης ενός μεγάλου κομματιού συναδέλφων (αναπληρωτές, υπεράριθμοι, στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, υποψήφιοι «επίορκοι» και ό,τι βάζει ο νους του καθένα και η φαντασία του Υπουργείου Παιδείας) που θα απειληθούν τα εργασιακά του δικαιώματα και θα ανατραπεί κάθε σταθερή βάση στη ζωή του.
Η Α' ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, συγκαλεί ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Δευτέρα 10-06-2013 και ώρα 19:30 στο ΕΚ Μεσολογγίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί

ΤΡΙΤΗ 11-06-2013
και ώρα 19:30
στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου