ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας προσκαλεί τα μέλη της σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 27 Noεμβρίου 2019 και ώρα 9.00 πμ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι.
Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα:
09:00-09:30     Προσέλευση, Διαπίστωση απαρτίας, Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ., εγγραφές ομιλητών
09:30-09:45     Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός Δ.Σ. Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας και παρουσίαση πεπραγμένων για τη 2ετία 2017-2019.
09:45-11:15     Ομιλίες συναδέλφων εκτός ψηφοδελτίων
11:15-12:00     Ομιλίες συναδέλφων σε ψηφοδέλτια
12:00-19:00     Εκλογή εφορευτικής επιτροπής και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων στο Νομ. Τμήμα ΑΔΕΔΥ και διερεύνησης πιθανότητας αγοράς γραφείων για την Α ΕΛΜΕ.
Οι υποψηφιότητες ανεξάρτητων μεμονωμένων αλλά και των συνδυασμών, θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 22/11/2019 με e-mail στην Ένωσή μας (1elme.ait@gmail.com). Αμέσως μετά, σε συνεδρίαση του ΔΣ θα ανακηρυχθούν οι συνδυασμοί και πιθανοί μεμονωμένοι υποψήφιοι. Για οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνείτε και με το τριμελές προεδρείο του ΔΣ, στα τηλέφωνα: 6972609767 (Κατσαρός Κώστας), 6945377725 (Κούστας Κώστας) και 6972427787 (Μαλάτου Σόφη).
Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. αλλά και στις εκλογές έχουν:
1.            Μόνιμοι με οργανική θέση σε σχολεία της Α ΕΛΜΕ
2.            Μόνιμοι που δεν ανήκουν στην Ένωση (αποσπασμένοι, ευρισκόμενοι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ κλπ), έχουν αποσπασθεί ή τοποθετηθεί με οποιοδήποτε τρόπο σε σχολείο της Α ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας και διδάσκουν είτε ολόκληρο είτε το μεγαλύτερο μέρος του ωραρίου τους σε αυτό.
3.            Εκπαιδευτικοί με ήδη τακτοποιημένες οικονομικές εκκρεμότητες (μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος κράτησης της ΔΔΕ) και απουσιάζουν από το σχολείο για οποιοδήποτε λόγο.
4.            Αναπληρωτές τοποθετημένοι σε σχολεία της Α ΕΛΜΕ, εφόσον διδάσκουν είτε ολόκληρο είτε το μεγαλύτερο μέρος του ωραρίου τους σε αυτά.
5.            Αποσπασμένοι σε οποιοδήποτε Γραφείο ή δομή του Υπουργείου με έδρα αυτή της Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, στο Μεσολόγγι (ΔΔΕ, Γραφεία συμβούλων, και άλλες δομές).
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι η τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων που θα γίνεται επιτόπου κατά περίπτωση.
Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής εκπαιδευτικοί που πληρώνουν εισφορές σε άλλες ΕΛΜΕ και ανήκουν στις περιπτώσεις 2, 4 και 5, παρά μόνο εφόσον επιθυμούν να γίνουν μέλη της Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, πληρώνοντας τις εισφορές της διετίας και εγγραφόμενοι στη δύναμή της.
Οι μόνιμοι με εκκρεμότητα τακτοποιούνται οικονομικά με καταβολή 2€ για κάθε μηνα υπηρέτησης σε σχολεία / δομές της Α ΕΛΜΕ για το διάστημα 2017-2019. Οι αναπληρωτές πληρώνουν 6€ για να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους.
Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν μπορούν να συμπληρώσουν αίτησης εγγραφής στη δύναμη της Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας που θα διαβιβάζεται και στην ΔΔΕ Αιτ/νίας για την αυτόματη μηνιαία κράτηση των συνδικαλιστικών εισφορών.
Επίσης, άμεσα στέλνουμε στα σχολεία αλφαβητικές καταστάσεις των οικονομικά τακτοποιημένων μελών της Ένωσής μας, όπως μας εστάλησαν από τη ΔΔΕ Αιτωλοακαρνανίας. Οι αναφερόμενοι σε αυτές επαναλαμβάνουμε ότι δεν έχουν οικονομική εκκρεμότητα.
Συνάδελφοι που δεν αναφέρονται σε αυτές, προφανώς οφείλουν να τακτοποιήσουν την όποια εκκρεμότητα έχουν.
Παρακαλούμε θερμά να ενημερωθούν οι συνάδελφοι στα σχολεία ώστε να εντοπιστούν έγκαιρα πιθανές εκκρεμότητες αλλά και πιθανά λάθη εάν και εφόσον υπάρχουν.