Για τη θητεία του συναδέλφου Αθανάσιου Σαρδέλη

Μεσολόγγι, 19/7/2022

Δυο χρόνια πριν, κλήθηκες να αναλάβεις τη θέση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας στην Αιτωλοακαρνανία.
Γνωρίζαμε ότι στη θέση του ΔΔΕ Αιτωλοακαρνανίας έχουμε ένα δικό μας άνθρωπο που θα μας ακούσει και θα προσπαθήσει να δώσει την καλύτερη λύση σε ό,τι μας απασχολούσε υπηρεσιακά αλλά και ανθρώπινα. Γνωρίζαμε την αποτελεσματικότητά σου από τη θητεία σου ως Αιρετού του κλάδου, εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας, Ήταν το εχέγγυο για να είμαστε βέβαιοι για την επιτυχή πορεία που θα ακολουθούσε.
Κανείς δεν περίμενε την καταιγίδα που θα ακολουθούσε και θα δοκίμαζε τις αντοχές όλων μας. Κανείς δεν περίμενε ότι η Εκπαίδευση θα χρειαζόταν να προσαρμοστεί τόσο βίαια στις νέες απαιτήσεις. Δεν γνωρίζαμε ότι μας περίμενε η δυσκολότερη περίοδος που έχουμε ζήσει εκπαιδευτικά τα τελευταία πολλά χρόνια.
Δυο χρόνια μετά μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι όχι μόνο αντιμετώπισες όλες τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, αλλά έδωσες και τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Ακόμη κι όταν κλήθηκες να πάρεις δύσκολες αποφάσεις, σε δικαίωσαν οι εξελίξεις. Ήσουν δίκαιος και τίμιος με όλους τους συναδέλφους. Η συνεργασία μας ήταν πραγματικά άψογη και η πόρτα του γραφείου σου ανοιχτή για όλους.
Συνάδελφε και φίλε Θανάση,
ευχαριστούμε πολύ για όσα πρόσφερες σε όλους. Η αποχώρησή σου μας στενοχωρεί αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσεις να προσφέρεις στο χώρο από όποια θέση κι αν βρίσκεσαι.
Σου ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια!