Για τις ενημερωτικές επισκέψεις του Προεδρείου της Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας

Μεσολόγγι, 10/10/2021

Συνάδελφοι,

είναι γνωστό ότι οι επίσημες ενημερώσεις του ΔΣ της Α ΕΛΜΕ πραγματοποιούνται αποκλειστικά κάθε Πέμπτη, ημέρα που το τριμελές Προεδρείο της Ένωσης επισκέπτεται τα σχολεία της περιοχής μας.

Φέτος, οι επισκέψεις του Προεδρείου έχουν ξεκινήσει από σχολεία της πόλης του Μεσολογγίου (ΕΠΑΛ, 1ο και 2ο Γυμνάσιο, 1ο και 2ο ΓΕΛ, ΕΝΕΕΓΥΛ) και συνεχίστηκαν στο Γυμνάσιο Γουριάς και στα σχολεία του Αστακού.

Επειδή έγινα δέκτης παραπόνων ότι …δεν ακολουθώ συναδέλφους σε ενημερωτικές συναντήσεις σε άλλα σχολεία, δηλώνω ότι, όπως προείπα, οι επισκέψεις του Προεδρείου ήταν συγκεκριμένες, σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τη διαδικασία που ακολουθούμε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν είχα καμία ενημέρωση για άλλες επισκέψεις που μου έχουν αναφερθεί, οι οποίες έγιναν από συνδικαλιστές στο πλαίσιο της έκφρασης προφανώς των προσωπικών τους απόψεων και δεν ήταν δυνατόν να συμμετέχω σε αυτές.

Όλα τα μέλη του ΔΣ διατηρούμε το δικαίωμα έκφρασης της γνώμης μας και προφανώς μπορούμε να επισκεπτόμαστε τα σχολεία της περιοχής μας και να συζητάμε με τους συναδέλφους. Επειδή όμως αυτό το γεγονός μπορεί να δημιουργήσει παρερμηνείες, σας καλώ να μην συγχέετε τις παραταξιακές επισκέψεις με τις επισκέψεις στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Προεδρείου οι οποίες συνεχίζονται κανονικά.

 

Κωνσταντίνος Κατσαρός

Πρόεδρος Α ΕΛΜΕ

Αιτωλοακαρνανίας