Επιστολή της Α΄ ΕΛΜΕ προς τον αντιδήμαρχο ΙΠ Μεσολογγίου κ. Καρατσόλη

Ενέργειες μετά την κλοπή στο Γυμνάσιο Κατοχής

Προς 
τον Αντιδήμαρχο ΙΠ Μεσολογγίου κ. Καρατσόλη Παντελή

Κοιν.
Διεύθυνση ΔΕ Αιτωλ/νίας
Γυμνάσιο Κατοχής

Όπως έχετε πληροφορηθεί, άγνωστοι προέβησαν κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων σε βανδαλισμούς στο Γυμνάσιο Κατοχής. Συγκεκριμένα, έκλεψαν ηλεκτρονικό εξοπλισμό από τα γραφεία των καθηγητών, της Διευθύντριας και το εργαστήριο Πληροφορικής και κατέστρεψαν το σύστημα αντικεραυνικής προστασίας που ήταν εγκατεστημένο στο κτίριο κλέβοντας τα χάλκινα καλώδια. Προξένησαν επίσης φθορές στη σκεπή του κτιρίου, στους χώρους των γραφείων και γενικά το εσωτερικό του κτιρίου σπάζοντας πόρτες και καταστρέφοντας εξοπλισμό.
Παρακαλούμε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την επιδιόρθωση των καταστροφών και να αναπληρώσετε τις απώλειες του ηλεκτρονικού εξοπλισμού για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου το συντομότερο δυνατόν.
Να τονίσουμε ιδιαίτερα ότι η επισκευή του συστήματος αντικεραυνικής προστασίας πρέπει να γίνει άμεσα διότι το κτίριο πρέπει να παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στους διδασκόμενους και στους διδάσκοντες. Γνωρίζετε επίσης ότι η θέση του κτιρίου είναι τέτοια ώστε να καθίσταται ευάλωτο στις κακές καιρικές συνθήκες της εποχής.
Είμαστε στη διάθεσή σας εάν και εφόσον χρειαστεί προκειμένου να παρέχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη.