Τιμωρία των μαθητών που διαμαρτυρήθηκαν στα Γιάννενα ζητά η Διαμαντοπούλου

Μπέρδεψε τα υπουργεία η Άννα Διαμαντοπούλου και έδωσε εντολή να εντοπιστούν και να διωχθούν οι μαθητές που διαμαρτυρήθηκαν κατά την παρέλαση στα Γιάννενα. Χωρίς προφανώς να ενδιαφέρεται για το τι είναι αυτό που οδηγεί τους νέους να διαμαρτύρονται με έντονο τρόπο κατά τον πολιτικών, χωρίς καν να σκεφτεί να ζητήσει από τους εκπαιδευτικούς να συζητήσουν με τους μαθητές τους τι είναι αυτό που τους οδηγεί σε τέτοιου είδους αντιδράσεις και πως αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα στην οποία καλούνται να ζήσουν, προτίμησε τον δρόμο της …Κατεχάκη και του συναδέλφου της Χρήστου Παπουτσή: της καταστολής.
Έτσι αφού πρώτα «καταδίκασε το γεγονός», έκανε και την σχετική δήλωση:
«Το χθεσινό φαινόμενο είναι απαράδεκτο και νομίζω ότι λύπησε βαθιά όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Προσέβαλε μια εθνική ημέρα, το συμβολισμό μιας πόλης και προσέβαλε περισσότερο αυτούς που το έκαναν και όχι αυτούς στους οποίους απευθυνόταν.
Ας αφήσουμε μακριά τα νέα παιδιά από όλες τις πολώσεις και τις συγκρούσεις, που έχουν πολλών ειδών χαρακτηριστικά. Οι νέοι άνθρωποι είναι αυτοί που πραγματικά οργίζονται και θυμώνουν περισσότερο από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Οι νέοι άνθρωποι, όμως, είναι αυτοί που εκφράζουν και το ήθος της Ελλάδας».
Στην συνέχεια συμπλήρωσε και την …εκπαιδευτικής αξίας πρωτοβουλία της αφού:
«Η υπουργός ανακοίνωσε ότι έχει δοθεί εντολή στους διευθυντές και έχει, ήδη, ξεκινήσει έρευνα, για το πώς έγιναν αυτά τα επεισόδια ώστε να καταλογιστούν ευθύνες όπου υπάρχουν, σε όλα τα επίπεδα».
Και μετά αναρωτιούνται μερικοί, γιατί η κοινωνία ζητά οριζόντια, εκλογές άμεσα!!!
πηγή BriefingNews