Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις της Α΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας

 Η Α΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011 στην Ι. Π. Μεσολογγίου και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 στη Ναύπακτο, εκδηλώσεις με τίτλο "Ημέρα Γραμμάτων και Παιδείας", όπου και τιμήθηκαν το ΤΕΙ Μεσολογγίου, το Παράρτημα Ναυπάκτου του ΤΕΙ Μεσολογγίου και εκπαιδευτικοί  που συνταξιοδοτήθηκαν το 2010. 
Η εκδήλωση στο Μεσολόγγι πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της πρώην Νομαρχίας Αιτωλοακαρνανίας. Στην έναρξη της εκδήλωσης, μίλησε η πρόεδρος της Α’ ΕΛΜΕ, ενώ  χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος  του ΤΕΙ Μεσολογγίου Βαγγέλης Πολίτης – Στεργίου.
Ο αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Μεσολογγίου και καθηγητής του τμήματος Υδατοκαλλιεργειών και Αλιευτικής Διαχείρισης Γεώργιος Χώτος μίλησε με θέμα «Το ΤΕΙ Μεσολογγίου στην υδροβιολογική παραγωγή και οικολογία». 
Ο επίκουρος καθηγητής του τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία Αριστογιάννης Γαρμπής μίλησε με θέμα «Οι επαγγελματικές δυνατότητες των αποφοίτων του ΤΕΙ Μεσολογγίου».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης.
Απονεμήθηκαν αναμνηστικά στους εκπαιδευτικούς, που συνταξιοδοτήθηκαν το 2010.
Στην αντίστοιχη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπάκτου, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Ναυπάκτου Γιάννης Μπουλές. Τιμήθηκε το τμήμα ΤΕΣΥΔ Ναυπάκτου του ΤΕΙ Μεσολογγίου, ενώ ο προϊστάμενος του τμήματος Ναυπάκτου Βασίλειος Τριανταφύλλου, μίλησε με θέμα   «Νέο τοπίο στην Ανώτατη Εκπαίδευση». Ο εργαστηριακός συνεργάτης του ΤΕΙ Γεώργιος Ασημακόπουλος , στην ομιλία του αναφέρθηκε στο θέμα  «Το ΤΕΙ και η πόλη της Ναυπάκτου». Ακολούθως παρουσιάστηκε εργασία των φοιτητριών του ΤΕΙ,  Ευδοκίας  Παπαχριστούδη και  Μαρίας  Χατζή για τις  «Επιδράσεις ιονίζουσας ακτινοβολίας στον οργανισμό». Τέλος έγινε απονομή αναμνηστικών στους Ναυπάκτιους  εκπαιδευτικούς, που συνταξιοδοτήθηκαν το 2010.