Επιτυχημένη κοινή εκδήλωση ΔΑΚΕ ΠΕ και ΔΕ στο Μεσολόγγι

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, οι ΔΑΚΕ της Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας και η ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης περιοχής Μεσολογγίου έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα σε κοινή και ενωτική εκδήλωση.
Οι πρόεδροι Δημήτρης Τσάμης (ΔΑΚΕ ΠΕ) και Κώστας Κατσαρός (ΔΑΚΕ ΔΕ) ευχήθηκαν σε όλους τους παραβρισκόμενους καλή χρονιά με δύναμη και υγεία.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο ταμίας του ΔΣ της ΟΛΜΕ συνάδελφος Θεόδωρος Τσούχλος, οι αιρετοί ΑΠΥΣΠΕ και ΑΠΥΣΔΕ, συνάδελφοι Αντώνης Αγραπίδης και Σπύρος Ψαρράς και οι αιρετοί ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ, συνάδελφοι Τάσος Σκαρμούτσος και Θανάσης Σαρδέλης που εξέφρασαν τις εγκάρδιες ευχές τους για μια παραγωγική χρονιά χαιρετίζοντας την εκδήλωση.
Από όλους σημειώθηκε ότι η ΔΑΚΕ ήταν είναι και θα είναι πρωτοπόρα στους αγώνες του κλάδου, χωρίς κραυγές, με προτάσεις και συνέπεια λόγων και έργων που επιβραβεύεται από τους συναδέλφους.
Τυχερός του φλουριού ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Κώστας Δαουτίδης.
Ήταν μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση στην οποία συναντήθηκαν εν ενεργεία και συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί από ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία και μοιράστηκαν εμπειρίες από το παρελθόν, προβληματισμούς από το παρόν και αγωνία για το μέλλον της εκπαίδευσης στην περιοχή και τη χώρα.