Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στην Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας

 Η Α' ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας έκοψε σήμερα Κυριακή 22/1/2023 την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα.

Την κοπή ευλόγησε ο π. Ανδρέας Καππές, εφημέριος στην Αγία Παρασκευή Μεσολογγίου που ευχήθηκε στους Εκπαιδευτικούς της περιοχής μας να έχουν υγεία και να σκέπτονται πάντα ότι διαμορφώνουν χαρακτήρες των νέων και των επόμενων γενιών.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Κώστας Λύρος, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Δαουτίδης, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μεσολογγίου κ. Όλγα Δασκαλή και ως εκπρόσωπος των συνταξιούχων εκπαιδευτικών Αιτωλοακαρνανίας που στεγάζεται επίσης στα ιδιόκτητα γραφεία της Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας ο Θεόδωρος Μαργαρίτης.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην μεγάλη παράδοση που έχει η περιοχή στο να βγαίνουν από τα σπλάχνα της πνευματικοί άνθρωποι και άνθρωποι με πολιτιστική και πολιτισμική κουλτούρα. Το χρέος των λειτουργών της μέσης εκπαίδευσης είναι να δίνουμε σε όλους τους νέους τα εφόδια που θα επιτρέψουν να έχουν ένα καλό ξεκίνημα στη ζωή τους.

Σε όλους τους παραβρισκόμενους επίσημα προσκεκλημένους δόθηκε ως αναμνηστικό δώρο το βιβλίο του αείμνηστου εκπαιδευτικού Νικολάου Βούλγαρη που περιέχει την φωτογραφίες και την ιστορία κάθε μικρού ή μεγάλου Ιερού Ναού της Μητροπόλεώς μας.

Τυχερός του φλουριού για το 2023 ο Πρόεδρος της Ένωσής μας Κωνσταντίνος Κατσαρός.

Ευχόμαστε σε όλους τους Εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας αλλά και τους γονείς τους Καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία!