ΠΡΟΣΟΧΗ: Ενημέρωση για τις διαδικασίες ατομικής αξιολόγησης

Παρ' όλη την συνεχή ενημέρωση που στέλνεται στα σχολεία τόσο από την Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας όσο και από την ΟΛΜΕ, έχουμε γίνει αποδέκτες ερωτημάτων σχετικά με τις ενέργειες που πρέπει να γίνονται σε σχέση με το θέμα της ατομικής αξιολόγησης.

Η θέση του κλάδου για το θέμα είναι ξεκάθαρη και έχει επικαιροποιηθεί στην τελευταία ΓΣ Προέδρων.

  • Η ΟΛΜΕ κηρύσσει κυλιόμενες στάσεις εργασίας κάθε εβδομάδα προκειμένου να καλύπτονται οι συνάδελφοι που δεν επιθυμούν να αξιολογηθούν.
  • Δεν μπλοκάρουμε την διαδικασία της αξιολόγησης για τους συναδέλφους που επιθυμούν να αξιολογηθούν και προφανώς δεν ερχόμαστε σε σύγκρουση με αξιολογητές ή αξιολογούμενους.

Να σημειώσουμε επίσης ότι:

  • η Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας εκπροσωπείται νόμιμα ΜΟΝΟ από το ΔΣ ή από το τριμελές Προεδρείο της
  • οι αποφάσεις της Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνονται μέσω επίσημης αλληλογραφίας με τα σχολεία και τους συναδέλφους

Σας καλούμε συνεπώς να αναγνωρίζετε ως προσωπικές τις παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται ακόμη και από μεμονωμένα μέλη του ΔΣ, πόσο μάλλον αυτές μη εκλεγμένων συναδέλφων, και να τις διακρίνετε από τις αποφάσεις που απηχούν τις απόψεις του ΔΣ αλλά και του κλάδου. Οι προσωπικές ή παραταξιακές θέσεις εκφράζουν μόνο όσους τις εκφράζουν και σε καμία περίπτωση τις θέσεις της πλειοψηφίας του ΔΣ και του κλάδου.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, σας καλούμε να επικοινωνείτε χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στέλνοντας μήνυμα στη διεύθυνση της Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας.