ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
 
   To Nομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας, σε σχέση με τα σεμινάρια των Διευθυντών για την αυτοξιολόγηση που διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Π.Ε. & Δ.Ε. Δυτικής Ελλάδας στις 23,24,25 και 26 Ιουνίου, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, αποφάσισε τα εξής:
 1. Καλεί τους Διευθυντές και και τις Διευθύντριες  να σταθούν με τη μεριά του κλάδου, να δηλώσουν απεργοί στην 48ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΔΟΕ, ακολουθώντας το παράδειγμα όλων των Διευθυντών και Διευθυντριών πανελλαδικά και κανένας να μη μπει στα σεμινάρια.
2. Καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις για τη ματαίωση των σεμιναρίων τη Δευτέρα 23/6/2014, την Τρίτη 24/6/2014, την Τετάρτη 25/6/2014 και  την Πέμπτη 26/6/2014 στις 7.30 π.μ. έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.
3. Καλεί σε συμπαράσταση τόσο με την παρουσία τους στις συγκεντρώσεις όσο και με την έκδοση σχετικών ψηφισμάτων και ανακοινώσεων, τους συναδέλφους καθηγητές της δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης, τους συλλόγους  γονέων και κηδεμόνων, τους συλλόγους και  τα σωματεία του ιδιωτικού και  του δημόσιου τομέα, τα Εργατικό Κέντρα, τις επαγγελματικές οργανώσεις καθώς και όλους τους φορείς του νομού.
         
     
          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
             
        Γαλατάς Θανάσης                                      Λιάπης Μίλτος