Εκδήλωση για τους Άγιους Τρεις ΙεράρχεςΤην περασμένη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμή των Αγίων Τριών Ιεραρχών στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου.
Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης περιοχής Μεσολογγίου.
Χαιρετισμούς απηύθυναν οι Προϊστάμενοι των Διευθύνσεων,  κ. Αντώνης Μπαρμπετάκης και κ. Ιάκωβος Παλαιολόγος, και ο αντιπρόεδρος του του Συλλόγου Εκπαιδευτικών κ. Κωνσταντίνος Χατζής.
Παρέστησαν ο εκπρόσωπος του Διοικητού του 2/39 Συντάγματος Πεζικού κ. Γ. Λύτρας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Β. Σπυρόπουλος, ο πρόεδρος της Α’ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Κ. Κατσαρός, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων της περιοχής και πλήθος εκπαιδευτικών.
Την κεντρική ομιλία με θέμα: «Οι Άγιοι Τρεις Ιεράρχες και ο Παιδαγωγός», παρουσίασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς.