Μήνυμα του Κώστα Κατσαρού


Μεσολόγγι, 23-11-2013

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Καταρχήν σας ευχαριστώ θερμά για τη συμμετοχή σας στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής 21-11-2013 και τις εκλογές που διεξήχθησαν στη συνέχεια. Η δύναμή μας είναι η συμμετοχή μας σε όλες τις δράσεις του σωματείου μας με αποκορύφωμα φυσικά την επιλογή των εκπροσώπων μας στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Με την επιλογή σας δώσατε ένα μήνυμα προς όλους για συναίνεση και μαχητικότητα. Αυτό φάνηκε και στην ελεύθερη συζήτηση που είχαμε και από την οποία πήραμε πολλά μηνύματα
Στο νέο ΔΣ πρέπει να δουλέψουμε στην κατεύθυνση της ανακούφισης των προβλημάτων των συναδέλφων σε τοπικό επίπεδο, να διεκδικήσουμε καλύτερες υποδομές και να συνεχίσουμε να έχουμε εφαρμόσιμες και ρεαλιστικές προτάσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την εκπροσώπηση των συναδέλφων μακριά από κάθε είδους «προγραμματικά παιχνίδια» που εξαιρούν ιδέες, διαχωρίζουν συναδέλφους και τελικά ικανοποιούν προσωπικές φιλοδοξίες. Αυτή την εντολή πήραμε και πρέπει όλοι να την τιμήσουμε.
Τα δύο χρόνια που πέρασαν ήταν εφιαλτικά για τον κλάδο μας. Ακόμη και αυτή τη στιγμή, χιλιάδες συνάδελφοι βρίσκονται ξεκρέμαστοι.
Προσωπικά θα αγωνιστώ στην πρώτη γραμμή όπως πάντα αλλά με μεγαλύτερη προσήλωση, με ρεαλιστικές προτάσεις και σοβαρότητα, μακριά από εύκολους λαϊκισμούς και προτάσεις α λα καρτ χωρίς συνέπεια.
Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και ελπίζω να ανταποκριθώ για μια ακόμη διετία στα καθήκοντα που θα έχω ως ένας από τους εκπροσώπους όλων των συναδέλφων στο νέο ΔΣ.

Κώστας Κατσαρός