Από το σχ. Έτος 2016-17 και Λυκειακές Τάξεις στο Εσπερινό Γυμνάσιο Μεσολογγίου

Γιατί η γνώση δεν έχει ηλικία ούτε όρια
Γιατί ένα απολυτήριο αυξάνει τις πιθανότητες για εύρεση εργασίας

Εγγραφές

Το Εσπερινό Γυμνάσιο & Εσπερινό Γενικό Λύκειο, απευθύνεται σε εργαζόμενους και άνεργους μαθητές άνω των 14  ετών (ανήλικους ή ενήλικους), οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο διέκοψαν το Ημερήσιο Γυμνάσιο ή Λύκειο, ή έχουν μόνο Απολυτήριο Δημοτικού και θέλουν να αποκτήσουν Απολυτήριο Γυμνασίου ή Λυκείου, ακόμη και να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο.

·       Το Εσπερινό σχολείο εξυπηρετεί όλες τις κατηγορίες και ηλικίες ανήσυχων ανθρώπων.

·       Είναι μια σωστή επιλογή για ανθρώπους που ζητάνε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους: να τελειώσουν το σχολείο, να αποκτήσουν γνώσεις, να αντιμετωπίσουν ευκολότερα τις δυσκολίες της σημερινής εποχής

·       Στο Εσπερινό Γυμνάσιο η φοίτηση είναι τριετής και το Απολυτήριο είναι ισότιμο με το Απολυτήριο των αντίστοιχων Ημερησίων Γυμνασίων.

·       Στο Εσπερινό Λύκειο η φοίτηση είναι τετραετής, με αντίστοιχες τάξεις, Α,Β,Γ,Δ Εσπερινού.

·       Το διδακτικό ωράριο είναι το απόγευμα μετά τις 6μμ, και θα καθοριστεί ανάλογα με τις ανάγκες των εργαζόμενων μαθητών.

·       Παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης μαθητών από τον τόπο κατοικίας τους.

Εγγραφές  γίνονται καθημερινά μέχρι 30 Ιουνίου, κάθε Πέμπτη για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και θα συνεχιστούν  και τον Σεπτέμβριο από 1 έως 12  Σεπτεμβρίου

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Εσπερινού Γυμνασίου, Καψάλη 25 (στον πρώτο όροφο του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου «Παλαμαϊκή Σχολή») από 7:00μμ   8:30μμ., καθώς και στα τηλέφωνα: 2631026399, 6983155314 (Πληροφορίες: Καρατζόγλου Χρυσάνθη)

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ

 ·    Μαθητές με Απολυτήριο Γυμνασίου εγγράφονται στη Α΄ τάξη του Εσπερινού Ενιαίου Λυκείου

·    Μαθητές που ολοκλήρωσαν την Α’ τάξη ημερήσιου λυκείου ή ΕΠΑΛ, εγγράφονται στην Γ’ τάξη του Εσπερινού Ενιαίου Λυκείου.
    ·    Πτυχιούχοι των ΤΕΣ, Α-κύκλου ΤΕΕ, Β-κύκλου ΤΕΕ και Σχολών μαθητείας ΟΑΕΔ εγγράφονται στην Γ τάξη του Εσπερινού Ενιαίου Λυκείου.

·    Μαθητές των ΤΕΛ οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει των Α τάξη καθώς και οι μαθητές της Β και Γ τάξης ΤΕΛ εγγράφονται τις στην Γ τάξη του Εσπερινού Ενιαίου Λυκείου.