ΟΛΜΕ: Οι επόμενες κινήσεις...

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ διαπιστώνοντας την αναγκαιότητα της συνέχισης των κινητοποιήσεων με στόχο την πλήρη ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής Κυβέρνησης – Ε.Ε. – ΔΝΤ και της κυβέρνησης που την εφαρμόζει, αποφάσισε τα παρακάτω:
  • Να προτείνει στην Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ την προκήρυξη 24ωρης Πανδημοσιοϋπαλληλικής ή Γενικής Απεργίας μέσα στο Μάρτη. Για την καλύτερη προετοιμασία της απεργιακής κινητοποίησης προτείνουμε η εξαγγελία της να προηγηθεί κατά μία εβδομάδα τουλάχιστον. 
  • Να προτείνει στα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ τη διοργάνωση το επόμενο 15νθήμερο Γενικών Συνελεύσεων (μετά τις 12/3) , με στόχο την συζήτηση της απόφασης της τελευταίας Γεν. Συνέλευσης των Προέδρων των ΕΛΜΕ (http://olme-attik.att.sch.gr/new/?p=2271) καθώς και της απόφασης του Δ.Σ. για την Αξιολόγηση (http://olme-attik.att.sch.gr/new/?p=2501) με στόχους την καλύτερη ενημέρωση των εκπαιδευτικών και την οργάνωση και υλοποίηση των συλλογικών δράσεων που αυτές προβλέπουν. 
Στις συνελεύσεις των ΕΛΜΕ θα παρευρεθούν μέλη του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ μετά από συνεννόηση. (Για το καλύτερο προγραμματισμό, παρακαλούμε τα αιτήματα των ΕΛΜΕ να στέλνονται γραπτώς).