Στις 5/11/2022 ψηφίζουμε και στέλνουμε νέο μήνυμα!

Συνάδελφοι,

αύριο από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 5:00 το απόγευμα ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ στις ηλεκτρονικές εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, μια απλή διαδικασία που κρατά πολύ λίγο χρόνο. Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, οφείλουμε να πούμε τα εξής:

Το 2020 η Πολιτική Ηγεσία ήθελε την συμμετοχή μας στις εκλογές. Πήρε απάντηση από το 95% των συναδέλφων που απείχαν, όρισε τους αντικαταστάτες και για μια διετία οι αποφάσεις των Υπηρεσιακών Συμβουλίων παίρνονταν με ψήφους μόνο εκπροσώπων της διοίκησης.

Σήμερα η Πολιτική Ηγεσία θέλει την αποχή, αφού μέσω αυτής θα ορίσει εκ νέου τους αντικαταστάτες των αιρετών έχοντας τον απόλυτο έλεγχο των Υπηρεσιακών Συμβουλίων για νέα διετία. Ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη απάντηση;

Σήμερα, έχουμε την ευκαιρία να στείλουμε νέο μήνυμα. Και ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Είναι απόλυτα σεβαστές όλες οι απόψεις. Αναρωτηθείτε όμως όσοι επιθυμείτε αποχή:

τι κερδίσαμε 2 χρόνια τώρα;

Θα ακολουθήσουμε σήμερα μια λανθασμένη κατεύθυνση ή θα εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και θα πετύχουμε μια νέα στρατηγική νίκη;

Θεωρώ ότι η απάντηση είναι σαφής: οφείλουμε να στηρίξουμε το θεσμό των αιρετών αφού σε περίπτωση αποχής οι μόνοι χαμένοι είμαστε εμείς.

 

Συνάδελφοι,

καθένας από εμάς έχει μια ιδεολογική αφετηρία και ίσως έχει παραταξιακή ή και κομματική ταυτότητα. Θεωρώ όμως ότι στην περίπτωση των εκλογών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση και να στηρίξουμε επιλογές πέρα και πάνω από διαχωριστικές γραμμές οποιασδήποτε μορφής.

Για εμένα προσωπικά θα ήταν πολύ τιμητικό να με επιλέξετε ως εκπρόσωπο στο ΠΥΣΔΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Εκτός αυτού, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι μια εξαιρετική επιλογή στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ για το ΚΥΣΔΕ είναι ο συνάδελφος και φίλος Παντελής Κανδυλιώτης με καταγωγή από το Μεσολόγγι. Ξεκίνησε εδώ την εκπαιδευτική του καριέρα και εργάζεται σήμερα σε σχολείο της Αθήνας.

Για όσους επίσης με ρωτούν, οι τελευταίοι εκλεγμένοι της ΔΑΚΕ στα άλλα ΥΣ ήταν: Σπύρος Ψαρράς (ΑΠΥΣΔΕ) και Δημήτρης Πεππές (ΚΥΣΔΕ).

 

Σας καλώ να συμμετέχετε μαζικά στις εκλογές των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, για να έχουμε τον ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ εκπρόσωπό μας σε αυτά. Για να μην χάσουμε ένα δικαίωμα που κατακτήθηκε με αγώνες.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ και ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

 

Κατσαρός Κωνσταντίνος

Υποψήφιος για το ΠΥΣΔΕ Αιτωλοακαρνανίας

με την παράταξη της ΔΑΚΕ