ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ (ΑΣΚ), ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΄΄ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ''

 Καλό μεσημέρι σε όλες και σε όλους!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Ο αυταρχικός τους κατήφορος δεν έχει τέλος για την Κυβέρνηση και το ΥΠΑΙΘ δια της υπουργού Κεραμέως !
Πριν από λίγο δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η υπουργική απόφαση με την οποία προβλέπεται ακόμη και δυνατότητα για διμελείς εφορευτικές επιτροπές αποτελούμενες από εκπαιδευτικούς, διοικητικούς και γενικώς "όποιον είναι διαθέσιμος". 
Κι αν για τον οποιοδήποτε λόγο οι εκλογές αναβληθούν, προβλέπεται επανάληψή τους στις 21/11!                        Είναι προφανές ότι βρίσκονται σε απόλυτο πανικό και τα μοναδικά τους όπλα είναι  ο αυταρχισμός και η επίδειξη ισχύος , επιστρατεύονται για να κρύψουν την παταγώδη ήττα που έχουν ήδη υποστεί. 
Είναι, όμως, φανερό στον καθένα ότι ηττήθηκαν κατά κράτος ! Αυτό που απομένει αν χάσουμε τα ασφαλιστικά μέτρα, είναι η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ. 
Το σύνθημα πρέπει να περάσει σε κάθε σχολείο και σε κάθε συνάδελφο: "Δεν νομιμοποιούμε με τη συμμετοχή μας το όνειδος. Είναι ζήτημα αξιοπρέπειας
Δεν θα γυρίσουμε την ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος έναν αιώνα πίσω!                                                            Δοτούς εκπροσώπους τοποθέτησε η χούντα και τώρα η Κεραμέως !"

                                                                                                            Η Γραμματεία της ΑΣΚ