Σεμινάριο παροχής Πρώτων Βοηθειών για καθηγητές

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό διοργανώνει σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο Μεσολόγγι. Διαβάστε στη συνέχεια την ανακοίνωση:

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού μας, διαπιστώνοντας τις ανάγκες για τη γνώση Πρώτων Βοηθειών στο χώρο του σχολείου διοργανώνει σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι και μπορούν να το παρακολουθήσουν όποιοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν απογευματινές ώρες, το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε επτά (7) δίωρες συναντήσεις και η υλοποίησή του θα πραγματοποιηθεί από την Εκπαιδεύτρια-Νοσηλεύτρια του Περιφερειακού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Μεσολόγγι κα. Λουκά Ελένη.
Μετά το τέλος του προγράμματος θα επιδοθεί στους εκπαιδευθέντες εκπαιδευτικούς σχετικό δίπλωμα παρακολούθησης.
 Όσοι καθηγητές παρακολουθήσουν όλα τα μαθήματα και ασκηθούν με επιτυχία στην επίδειξη περιπτώσεων παροχής Πρώτων Βοηθειών θα λάβουν σχετικό Ευρωπαϊκό δίπλωμα το οποίο πιστοποιεί την γνώση Πρώτων Βοηθειών και είναι αναγνωρισμένο από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών.
Οι ενδιαφερόμενοι καθηγητές - καθηγήτριες παρακαλούνται να προσέλθουν την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και ώρα 17.30 στο 1ο  ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ Μεσολογγίου και να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα για να παρακολουθήσουν το πρώτο δίωρο μάθημα.
Πληροφορίες στον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων κο Καλογερά Παύλο, τηλέφωνο επικοινωνίας 6976313072.

Ο Δ/ντης  Δ. Ε. Αιτωλ/νιας

Παλαιολόγος Ι. Ιάκωβος